June 6, 2015

Aperitivo at Marzia's


Photos ⎮ kuvat:
 Katja K.
ENG I'm back at Marzia's, for a summertime aperitivo in her new home! She's an architect and her style is a mix of sleek Italian objects and the best Nordic design. We're seated outside in butterfly chairs with colorful Marimekko covers having homemade focaccia and bread with Italian cold cuts and cheese.
FIN Olen taas Marzian luona, kesäisellä aperitivolla hänen uudessa kodissaan! Marzia on arkkitehti, ja hänen tyylinsä on sekoitus kauniita italialaisia esineitä ja eturivin pohjoismaista designia. Me istumme ulkona lepakkotuoleilla, joilla on värikkäät Marimekko-päälliset, ja tarjolla on kotitekoista focacciaa ja leipää italialaisten leikkeleiden ja juuston kanssa.


The playful Seletti dishes look disposable but actually they're precious china. Funky details continue inside: look at these picture frames (the white lamp is by Italian Flos, designed by Paolo Rizzatto back in 1973), the Lego container, and cushions – why couldn't cushions be cloud shaped? Both the container and the cushions were made by Marzia herself, and the Pinocchio funnel is by Alessi. I'll sure be coming back here for more photos! ⎮ Leikkisät Seletti-astiat näyttävät kertakäyttöisiltä mutta ovat todellisuudessa arvokasta keramiikkaa. Hauskat yksityiskohdat jatkuvat sisällä: katso näitä taulunkehyksiä (valkoinen lamppu on italialaisen Flosin, ja sen on jo vuonna 1973 suunnitellut Paolo Rizzatto), Lego-astiaa ja tyynyjä – mikseivät tyynyt voisi olla pilvenmuotoisia? Marzia on itse tehnyt sekä säilyttimen että tyynyt, ja Pinocchio-suppilo on Alessin. Tänne pitää tulla takaisin ottamaan lisää kuvia!


   


XXX, Katja K.


No comments:

Post a Comment