September 23, 2017

Burgers @ B-SmokeryPhotos ⎮ kuvat: Katja K. 

ENG After last Saturday's Habitare, me and my Italian-Finnish friend Marzia headed to the food waste festival at the hip Helsinki area of Teurastamo... and I guess it's a good sign food was out and not wasted, so we opted for burgers at B-Smokery. 

I absolutely love the ambience! Industrial and pared down, with color brought to it by the restaurant guests – and a huge B-sign on the wall! I had a fabulous Falafel burger, believe me or not, and my friend enjoyed a perfect Pulled beef burger...

FIN Viime lauantain Habitaren jälkeen minä ja italialais-suomalainen ystäväni Marzia suuntasimme hävikkifestareille Teurastamolle... ja taitaa olla hyvä merkki, ettei ruokaa ollut enää jäljellä (se ei ollut mennyt hukkaan), ja me päätimme sen sijaan syödä B-Smokeryssa.
Rakastan paikan tunnelmaa! Ravintola on riisutun industrial-tyylinen, ja se saa väriä ravintolakävijöistä – ja valtavasta B-valotaulusta! Minä söin suussasulavan falafel-hampurilaisen, usko tai älä, ja ystäväni otti pettämättömän pulled beef burgerin...Love recycled – and (veggie) burgers, Katja K.


Marzia in Ivana Helsinki dress and Super Yellow hat.

No comments:

Post a Comment