January 30, 2013

Oldies Book Goldies

"Vintage Italian Heart Wedding Confetti" by ddeforest on Etsy.

ENG Talking about books, books and books, here are some handicrafts in true bibliophile style: little heart punches from a Vintage Italian novel, popular for weddings – scattered as table decoration or used instead of flower petals, a mason jar lantern, gift bag, flower brooch, and both a wedding garland and wreath (for more information, see the respective images and also check out my recycled newspaper wreath).



FIN Kirjoista, kirjoista ja kirjoista puheen ollen, tässä on joitakin esimerkkejä todellisen kirjojen ystävän käsitöistä. Niitä ovat vanhasta italialaiskirjasta leikatut ja hääjärjestelijöiden suosimat pienet sydänkuviot, joilla voi somistaa hääkattauksen tai joita voi käyttää terälehtien sijaan, lasipurkkilyhty, lahjapussukka, kukkarintaneula, hääkoristeet ja -seppele (klikkaa lisätietoa eri kuvien alta ja käy katsomassa myös minun kierrätetty sanomalehtipaperiseppeleeni).

ITA Parlando di libri, libri e libri, ecco alcuni lavori d'artigianato in vero stile bibliofilo: piccoli cuoricini (vedi sopra), tagliati da un romanzo d'epoca italiana, che piacciono ai matrimoni come decorazione da tavola o utilizzati al posto di petali di fiori, un barattolo di vetro a mo' di lanterna, sacchetto regalo, spilla a fiore e sia una ghirlanda sia una corona di nozze (per ulteriori informazioni, vedere sotto le rispettive immagini e, perché no, anche la mia corona realizzata riciclando carta da giornale).

"Book Flower Brooch" by Bookity on Folksy.
"Wedding Decoration" by Bookity on Folksy.
"Wedding Wreath" by Bookity on Folksy.

2 comments:

  1. Oi miten ihana blogi sinulla! Niin kaunis ja tyylikäs ja niin täynnä ideoita, asiaa ja katsottavaa! Tässä ei nyt ole muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä vakiseuraajaksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Taru, ihanaa saada tällaista palautetta konkaribloggarilta! Blogisi (joka on minunkin pikkulistassani) on niin raikas, ja olen ihan pikkuisen kateellinen eri huoneista, joihin voi pistäytyä valikostasi! Hyvää työtä! <3

      Delete