November 30, 2017

Tel Aviv: Postel

 

Photos ⎮ kuvat: Katja K. 

ENG "Shared vegetables", a text on the side of a bowl, was the first thing I saw when I entered Postel (Ha-Do'ar St 10) and its communal kitchen and I knew I liked it. Art was everywhere.

At a stone's throw from the Mediterranean Sea, Postel opened its doors in November 2016, and this is what I knew of it before the trip: "It is neither a hostel nor an Airbnb. It’s the best of both, it’s The Postel... a Bauhaus-styled archive of the central post office transformed into a vintage and alternative accommodation place with spacious lounge areas and individually styled private rooms... a cool base by the beach, ancient Jaffa and the bohemian flea market district."

FIN "Shared vegetables", teksti kulhon sivulta, oli ensimmäinen asia, jonka huomasin Postelissa (Ha-Do'ar St 10) ja sen yhteisessä keittiössä, kun astuin sisään ja tiesin pitäväni siitä. Taide oli kaikkialla. – Postel avasi ovensa marraskuussa 2016 kivenheiton päässä Välimerestä, ja ennen matkaa olin lukenut siitä seuraavaa: "Postel ei ole hostelli eikä Airbnb, se on yhdistelmä molempien parhaista puolista... pääpostitoimiston Bauhaus-tyyppinen arkisto, joka on muutettu vaihtoehtoiseksi vintage-majoituspaikaksi, jossa on tilavia lounge-alueita ja yksilöllisesti sisustettuja huoneita... viehättävä tukikohta vanhan Jaffan rannalla, boheemin kirpputorialueen kupeessa."


NAME YOUR FOOD 
USE A TAPE 
I tried, but the cassette didn't stick to the fridge.


Love (re:constructions), Katja K.

The travel journal – a gift from an Estonian friend called Marge – that I was carrying was a perfect fit with the room.

No comments:

Post a Comment