April 22, 2013

Today's A Green Day!



Above photo ⎮ Yläkuva ⎮ Foto sopra: Sini Pennanen (Sininen Kuva)


ENG Today's the Earth Day! Could also call it my green day (just like everyday for Recyclie?) – a panda's taking care of the cleaning and there's also a chap (stick) called Burt around the house... FIN Tänään vietetään Earth Day -päivää, ja ympärillä kaikki vihertää (niin kuin aina Recyclien elämässä?) – siivouksesta huolehtii panda ja mukana pyörii myös Burt-niminen pönttö, josta on moneksi kauneuden saralla... *) ITA Oggi è la Giornata della Terra e vedo tutto verde intorno (come sempre quando si è Recyclie?) – c'è un panda che sta facendo le pulizie e per la casa c'è anche un tizio barbuto di nome Burt che cura sia i capelli che la pelle...

XXX, Katja K.

*) Tuotteet:

Attitude Laventeli- ja greippiyleispuhdistussuihkeelle (800 ml) on myönnetty kanadalainen EcoLogo-sertifikaatti. Luonnollinen, ekologinen ja biohajoava puhdistusaine sisältää aitoja eteerisiä öljyjä, ja se on sekä hiilidioksidineutraali että hypoallergeeninen ja ei-karsinogeeninen. Se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, glykoliestereitä, väriaineita eikä keinotekoisia hajusteita. (Katso jälleenmyyjät täältä.)

Burt’s Bees Miracle Salve on hiuksia, käsiä ja vartaloa kosteuttava ja ravitseva täyteläinen ihmesalvajoka sisältää kurpitsansiemeniä ja runsaasti rasvahappoja. Ainesosista oliiviöljy ja vehnänalkioöljy kosteuttavat ja ravitsevat kuivia hiuksia ja ihoa. (Saatavuus: Stockmann Helsinki, KICKS, iloveburt.fi ja www.candyshop.fi)

No comments:

Post a Comment